نحوه تهیه محلول ها برای سنجش های بیوشیمیایی
بسیار خوشحالم از اینکه در طول مدت تاسیس وبلاگ راه کم گذر با پاسخگویی به سوالات، کامنت ها و ایمیل ها (تعداد 1679 ایمیل و 793 کامنت خصوصی که جوابشان توسط اینجانب از طریق ایمیل ارسال گردیده) از دانشجویان غالباً تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در طیف وسیعی از رشته های کشاورزی و علوم زیستی داخل و خارج از کشور، توانسته ام گامی مثبت در تحقق هدف تاسیس این وبلاگ که " آموزش رایگان برای تمام ایرانیان" بوده بردارم. یکی از مواردی که اکثراً برای دانشجویان مورد سوال قرار می گرفت، نحوه تهیه محلول های شیمیایی بود. لذا بر آن شدم تا دستورالعمل زیر را در اختیار علاقمندان و دانشجویان عزیز قرار دهم. شاید یکی از مهمترین مراحل هر سنجش بیوشیمیایی را بتوان تهیه صحیح و اصولی هر محلول بیان نمود، پس ضمن تشکر از همکار ارجمندم سرکار خانم مهندس راهداریان مسئول آزمایشگاه شیمی و تجزیه فرآورده های گیاهی گروه زراعت دانشگاه شهید چمران اهواز به جهت همکاری فراوان در تهیه این دستورالعمل؛ سعی می کنم در ادامه به زبانی بسیار ساده و در عین حال کاربردی آن را بیان نمایم:
لطفاً برای دانلود دستورالعمل بر روی لینک زیر کلیک نمایید
 عضو هیات علمی  دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز هستم و این وبلاگ را برای به اشتراک گذاشتن تجربیات شخصی در زمینه علوم زراعت و فیزیولوژی گیاهان زراعی با دانشجویان و دانش پژوهان علاقه مند و همچنین ذکر نکاتی ادبی و اخلاقی برای اشاعه فرهنگ آموزش رایگان برای همه ایرانیان ایجاد کرده ام.  مطمئنا این وبلاگ دارای کاستی های فراوانی است که امیدوارم با در نظر گرفتن نظرات ارزشمند شما آن را روز به روز بهبود بخشم.
	  عضو هیات علمی  دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز هستم و این وبلاگ را برای به اشتراک گذاشتن تجربیات شخصی در زمینه علوم زراعت و فیزیولوژی گیاهان زراعی با دانشجویان و دانش پژوهان علاقه مند و همچنین ذکر نکاتی ادبی و اخلاقی برای اشاعه فرهنگ آموزش رایگان برای همه ایرانیان ایجاد کرده ام.  مطمئنا این وبلاگ دارای کاستی های فراوانی است که امیدوارم با در نظر گرفتن نظرات ارزشمند شما آن را روز به روز بهبود بخشم.