بسیار خوشحالم از اینکه در طول مدت تاسیس وبلاگ راه کم گذر با پاسخگویی به سوالات، کامنت ها و ایمیل ها (تعداد 1679 ایمیل و 793 کامنت خصوصی که جوابشان توسط اینجانب از طریق ایمیل ارسال گردیده) از دانشجویان غالباً تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در طیف وسیعی از رشته های کشاورزی و علوم زیستی داخل و خارج از کشور، توانسته ام گامی مثبت در تحقق هدف تاسیس این وبلاگ که " آموزش رایگان برای تمام ایرانیان" بوده بردارم. یکی از مواردی که اکثراً برای دانشجویان مورد سوال قرار می گرفت، نحوه تهیه محلول های شیمیایی بود. لذا بر آن شدم تا دستورالعمل زیر را در اختیار علاقمندان و دانشجویان عزیز قرار دهم.  شاید یکی از مهمترین مراحل هر سنجش بیوشیمیایی را بتوان تهیه صحیح و اصولی هر محلول بیان نمود، پس ضمن تشکر از همکار ارجمندم سرکار خانم مهندس راهداریان مسئول آزمایشگاه شیمی و تجزیه فرآورده های گیاهی گروه زراعت دانشگاه شهید چمران اهواز به جهت همکاری فراوان در تهیه این دستورالعمل؛ سعی می کنم در ادامه به زبانی بسیار ساده و در عین حال کاربردی آن را بیان نمایم:

لطفاً برای دانلود دستورالعمل بر روی لینک زیر کلیک نمایید

  نحوه تهیه محلول های شیمیایی